6 voordelen van Kingsen by Drin-King!

Een grote kans dat je dit herkent: je zit met je vriendengroep klaar om te gaan Kingsen en je vraagt je af welke regels er ook alweer bij het spel horen? Wil je je telefoon er al bijpakken om de Kingsen regels op te zoeken? Niet meer nodig, lees hieronder waarom je je telefoon tijdens het drankspel in je broek mag houden.

Wij geven je 6 redenen waarom het Drin-King kaartspel een musthave is voor iedere vriendengroep!

1. Eén vast Kingsen reglement

In de loop der jaren zijn er ontzettend veel regels bedacht voor Kingsen. Wanneer je googled naar de regels krijg je 200 verschillende sites met uiteenlopende regels. Onoverzichtelijk as hell en moeilijk om je eigen Kingsen regels samen te stellen.

Wij bieden jou dit overzicht met het Drin-King kaartspel. Speciaal voor jou als student hebben wij de leukste Kingsen regels uitgezocht. De regels staan op elke achterkant van de kaart vermeld. In één oogopslag zie jij dus welke opdracht je moet uitvoeren! Vind jij de regel bij harten 6 niet tof genoeg? Dan kun je altijd je eigen regel nog gebruiken.

2. Geen telefoons meer

Wat is er minder relaxed dan een hele tafel met mobiel in de hand? Niks, toch? De mobiele eenheid is ergens anders voor bestemd mensen. Als je met vrienden samen bent om een drankspel te doen, gooi die telefoon dan voor een kwartiertje weg en toon jezelf een volwaardig sociaal persoon. Geen telefoon meer nodig voor het opzoeken van de Kingsen regels, maar gewoon achterop de kaart kijken. De Kingsen regels hoef je niet meer op te zoeken op je telefoon nee, ze staan achterop de kaarten ;).

Naast het feit dat het onhandig is om telkens aan één iemand te moeten vragen welke opdracht bij welke kaart hoort, is het ook nog mateloos irritant als je vriend(in) constant afgeleid wordt tijdens het spelen van het drankspel Kingsen.

3. Tijdsbesparing

Na een dag ‘hard werken’ als student ben je toe aan ontspanning en een drankje. Wanneer je dan eindelijk met je vrienden bij elkaar zit is het natuurlijk ideaal als je meteen kunt beginnen met Kingsen. Geen tijd meer verspillen zonder een biertje in je hand, maar meteen beginnen met een stevig drankspel.

Door het kaartspel van Drin-King kan dit! Je hoeft de regels niet meer zelf op te zoeken, maar kunt meteen beginnen met spelen! Ideaal voor de luie student. ‘Luie’ student? Overbodig bijvoeglijk naamwoord eigenlijk… afijn.

4. Discussies zijn ‘finito’

Zeker wanneer je regelmatig met verschillende vrienden gaat Kingsen, kan het voorkomen dat er discussies ontstaan over de regels. De ene persoon speelt graag regels op een bepaalde manier en de andere persoon speelt liever de regels op zijn manier.

Dit resulteert vaak in een discussie. Nou spelen discussies eenmaal vaker op wanneer er meer gedronken wordt, maar dit is totaal overbodig. Met het Drin-King Kingsen kaartspel staan de regels namelijk al vast. Geen gezeik meer met je vrienden.

5. Hoogwaardige kwaliteit

De kaarten van het Drin-King spel beschikken over de officiële kwaliteitseisen. Het kaartspel is geproduceerd door één van de grootste spellenfabrikant ter wereld. Nu willen we niet opscheppen, maar hierdoor is de kwaliteit behoorlijk goed gewaarborgd. Bij normaal gebruik gaan de kaarten oneindig lang mee. Bij bovenmatig alcoholgebruik kan het zijn dat de kaarten minder lang meegaan. Als jij na 4 biertjes niet meer normaal kan kaarten, tja.. dan gaan ze wat minder lang mee.

6. Handig formaat

Het Drin-King kaartspel is voorzien van het juiste formaat. Hierdoor is het kaartspel makkelijk mee te nemen naar je vrienden. Ja, zelfs als je geen rugtas meeneemt. Uiteraard is het vervelend om een rugtas mee te moeten nemen als je een avond op stap gaat, vandaar dat je het kaartspel Kingsen gewoon in je zag kan doen. Bij het formaat is ook rekening gehouden met de juiste grootte van het lettertype voor de speelkaarten. De regels zijn snel en goed te lezen!

Kortom, voldoende redenen om hét Kingsen kaartspel van Nederland te gaan spelen! Klik hier om het Drin-King kaartspel te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *