Voordelen

Alle voordelen van Drin-King op een rij!

Een grote kans dat je dit herkent: je zit met je vriendengroep klaar om te gaan Kingsen en je vraagt je af welke regels er ook alweer bij het spel horen? Of je speelt Kingsen met een andere vriendengroep en zij gebruiken hele andere regels tijdens het Kingsen…

Wij geven je 6 redenen waarom het Drin-King kaartspel een musthave is voor iedere vriendengroep!

1. Eén vast reglement

In de loop der jaren zijn er ontzettend veel regels bedacht voor Kingsen. Wanneer je googled naar de regels krijg je verschillende sites met uiteenlopende regels. Erg onoverzichtelijk en moeilijk om het juiste reglement samen te stellen.

Wij bieden jou met het Drin-King kaartspel overzicht. Voor jou hebben wij de leukste Kingsen regels uitgezocht. De regels staan op elke achterkant van de kaart vermeld. In één oogopslag zie jij dus welke opdracht je moet uitvoeren!

2. Geen mobiele apparaten nodig

Om de regels op te zoeken wordt vaak gebruik gemaakt van een mobiele telefoon of laptop. Vaak laat je de regels openstaan in je scherm om te kijken welke opdracht bij de getrokken kaart hoort.

Naast het feit dat dit erg onhandig is omdat elke speler steeds aan één iemand moet vragen welke opdracht bij de kaart hoort, vraagt het ook veel van de batterij van je mobiele telefoon/laptop. Jij wilt toch ook graag de hele avond bereikbaar blijven!?

3. Tijdsbesparing

Na een dag hard werken ben je toe aan ontspanning en een leuke avond. Wanneer je dan eindelijk met je vrienden bij elkaar zit is het natuurlijk ideaal als je meteen kunt beginnen met Kingsen.

Door het kaartspel van Drin-King kan dit! Je hoeft de regels niet meer zelf op te zoeken en uit te zoeken maar kunt meteen beginnen met spelen!

4. Discussies zijn verleden tijd

Zeker wanneer je regelmatig met verschillende vrienden gaat Kingsen, kan het voorkomen dat er discussies ontstaan over de regels. De ene persoon speelt graag regels op een bepaalde manier en de andere persoon speelt liever de regels op zijn manier.

Dit resulteert vaak in een discussie. Bij het Drin-King kaartspel staan de leukste regels vast. Heel fijn, geen discussies meer!

5. Uitstekende kwaliteit

De kaarten van het Drin-King spel beschikken over de officiële kwaliteitseisen. Het kaartspel is geproduceerd door een van de grootste spellenfabrikant ter wereld. Bij normaal gebruik gaan de kaarten oneindig lang mee.

6Handig formaat kaartspel

Het Drin-King kaartspel is voorzien van het juiste formaat. Hierdoor is het kaartspel makkelijk mee te nemen naar je vrienden. Bij het formaat is ook rekening gehouden met de juiste grootte van het lettertype voor de speelkaarten. De regels zijn snel en goed te lezen!

Kortom, voldoende redenen om het eerste en leukste Kingsen kaartspel van Nederland te gaan spelen! Klik hier om het Drin-King kaartspel te bestellen.