Over Ons

Over Drin-King

Kingsen, het mateloos populaire drankspel onder studenten. De meest legendarische avonden begonnen bij ons met een avondje Kingsen. Het probleem van het kaartspel zul je ongetwijfeld herkennen. Wat was de regel bij harten 7? Wat moest je ook alweer doen als je de Heer trok? Vikingen, wat moest je daar nou uitvoeren? Problemen die de orde van de dag zijn tijdens een goed potje Kingsen. Het drankspel leent zich ervoor om avondenlang plezier te hebben met je vrienden, maar het onthouden van de Kingsen regels…

De regels van het drankspel Kingsen worden vaak opgezocht op internet, opgeschreven op een met bier doorweekt papiertje of uit het hoofd geleerd (komt er ook nog eens bij, naast je studie..). De regels van het drankspel onthouden is haast net zo moeilijk als het beslissen of het Kingsen, Kingszen of Kingzen is…

Is dit onnodige moeite? Of zien wij het verkeerd? Wij zijn als 4 studenten oplossingsgericht gaan nadenken en zijn gekomen op de makkelijkste manier om met de gehele vriendengroep te Kingsen: het unieke kaartspel én drankspel Kingsen.

Drin-King, hét drankspel Kingsen

Drin-King biedt het drankspel Kingsen aan, in een nieuw jasje. Het kaartspel bestaat uit de 52 originele kaarten en een spelbeschrijving met een uniek design. Op de achterkant van elke speelkaart zijn de 13 leukste regels vermeld. Hierdoor heeft elke speler de regels bij de hand en zijn er geen onduidelijkheden meer tijdens het spelen.

Drin-King staat voor kwaliteit, vernieuwend en een moderne blik op het drankspel Kingsen. Hierdoor is het kaartspel onmisbaar voor iedere vriendengroep.

Discussies, de regels opzoeken op het internet of de regels opschrijven op papier… Het is allemaal verleden tijd met het Drin-King kaartspel. Wij hebben een frisse blik geworpen op het spel en het direct eenvoudiger gemaakt voor jou!

Wanneer ga jij de held worden van je vriendengroep?

Doe mij dit spel!